Breaking News

Itt a The Raven King - A Hollókirály magyar borítója!

Felkerült a Könyvmolyképző webshopjába a Hollófiúk sorozat utolsó - nem számolva Ronan készülő spin-off sorozatát -, negyedik részének borítója!

A kötet Könyvhétre érkezik, szóval már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, mi lesz szereplőink sorsa a lezárásban.

Gansey már évek óta egy eltűnt király nyomait kutatja. És szép lassan a barátait is bevonja a küldetésbe: Ronant, aki álmokat rabol meg; Adamet, aki elérte, hogy más rendelkezzen az élete fölött; Noah-t, akinek már nincs is igazi az élete; és Blue-t, aki szerelmes Gansey-be... miközben jól tudja, arra rendeltetett, hogy megölje a fiút.
A végjáték megkezdődött. Az álmok és a rémálmok egybefolynak. Szerelem és veszteség elválaszthatatlanná válnak. És a keresés már nem egy konkrét útvonalra szorítkozik.
A Kirkus Reviews ezt írta a Hollófiúk-sorozat előző darabjáról (Kék liliom): „Ez a párját ritkító sorozat várhatóan viharos végkifejlettel zárul.” Nos, a vihar már megérkezett a virginiai Henriettába – a halál, a vágyakozás, a megvilágosodás és egy brutális igazság kíséretében. A Hollókirállyal Maggie Stiefvater felteszi a koronát remekművére.Nincsenek megjegyzések