Breaking News

Cover Reveal - Melina Marchetta: Jellicoe Road

Én már nagyon várom az egyik új Vörös Pöttyöst, a Jellicoe Roadot, kifejezetten izgalmasan hangzik, és azt kell mondanom, a borítót is imádom!

Fülszöveg:



Taylor Markhamt tizenegy éves korában elhagyta az édesanyja. Tizennégy évesen megszökött a bentlakásos iskolából, csak hogy egy rejtélyes idegen a keresésére induljon és visszavigye.

Most, tizenhét évesen Taylor nem túl lelkes vezetője az iskolai titkos társaságnak, aminek a Városiakkal és az odalátogató Kadétokkal vívott éves harca a területi jogokért épp most veszi kezdetét. Idén azonban a Kadétokat Jonah Griggs vezeti, akinek átható tekintetét Taylor nem sokáig tudja kerülni.

Ráadásul Hannah-nak, az egyetlen felnőttnek, akiben Taylor megbízik, nyoma vész. Azonban ha Taylor össze tudja rakni a nyomokat, amiket Hannah hátrahagyott, a feltáruló igazság nemcsak múltjának kérdéseire ad válaszokat, de a jövőjét is megváltoztatja.

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<




A szerzőről:




Melina Marchetta ausztrál író és tanár. Leginkább regényeiről ismert, mint például a Pizza és kapucsínó, a Saving Francesca és a Jellicoe Road. Kétszer nyerte el az Ausztrál Gyermekkönyvek Tanácsának Az év gyermekkönyve: Fiatal Felnőtt Olvasók díját: 1993-ban és 2004-ben. A Jellicoe Roadért 2009-ben megkapta az Amerikai Könyvtárak Szövetségének Michael L. Printz-díját, mint az év legjobb ifjúsági könyve. Marchetta az egyik legkiemelkedőbb kortárs ausztrál ifjúsági író. 

Nincsenek megjegyzések