Breaking News

Megjelent a Lord of Shadows!

Bizony, ez a nap is eljött: május 23-a, azaz a Lord of Shadows megjelenési időpontja!

Mondhatnám, hogy én most eltűnök, de azért ez nem lesz teljesen igaz, mindenesetre már benne vagyok a könyvben nyakig. Amint tudok, hozok értékelést is, még meglátom, pontosan milyen formában. 



Fülszöveg:

Elcserélnéd a lelki társad a lelkedért?Egy Árnyvadász életét meghatározza a kötelesség. Átjárja a becsületesség kényszere. Egy Árnyvadász szava ünnepélyes fogadalom, és nincs szentebb eskü, mint ami a parabataiokat, a harcostársakat köti össze - megesküdnek, hogy együtt harcolnak és együtt is halnak meg. De sosem lesznek szerelmesek egymásba.
Emma Carstairs rájött, hogy a szerelem, amin parabataiával, Julian Blackthornnal osztozik, nem csak egyszerűen tiltott - mindkettejüket elpusztíthatja. Tudja, hogy menekülnie kellene Julian elől. De hogyan tehetné, amikor a Blackthornokat minden irányból ellenség fenyegeti?
Egyetlen reményük a Halottak Fekete Könyve, egy könyv tele nagyhatalmú varázsigékkel. Mindenki meg akarja szerezni. Csak a Blackthornok találhatják meg. A Tündérek királynőjével kötött megállapodástól hajtva Emma, legjobb barátja, Cristina illetve Mark és Julian Blackthorn a Tündérek Udvaraiba utaznak, ahol a tündöklő mulatságok véres veszélyt rejtenek és egyetlen ígéretben sem lehet megbízni.
Eközben tovább nő a feszültség az Árnyvadászok és az Alvilágiak között, aminek köszönhetően létrejön a Kohorsz, az Árnyvadászok egy szélsőséges csoportja, akik regisztrációs törvényt akarnak bevezetni az Alvilágiakra és az "alkalmatlan" Nephilimekre. Bármit megtennének, ami a hatalmukban áll, hogy felfedjék Julian titkait és elorozzák a Los Angeles-i Intézetet.
Amikor az Alvilágiak a Klávé ellen fordulnak, az Árnyak Urának formájában új fenyegetés születik. Az Árnyak Ura, az Ellentündérek királya, aki a leghatalmasabb harcosait küldi, hogy lemészároljanak mindenkit, akiben egy csepp Blackthorn vér is csörgedez, és megszerezzék a Fekete Könyvet. Ahogy a veszélyek egyre közelednek, Julian kockázatos tervet eszel ki, ami teljes mértékben egy kiszámíthatatlan ellenség együttműködésén múlik. De lehet, hogy a sikerért olyan árat kell fizetni, amelyet ő és Emma el sem tudnak képzelni. Olyan árat, ami véres leszámolást hozhat és visszaüthet mindenre és mindenkire, ami kedves a számukra.

Nincsenek megjegyzések