Breaking News

Blake Lively lesz A férjem valamit titkol főszereplője

Liane Moriarty neve nálunk sem ismeretlen, korábban a Pioneer Books gondozásában jelentek meg a regényei, most pedig az HBO-n aratott nagy sikert a regényéből készült sorozata, a Hatalmas kis hazugságok.

Az utóbbi körüli felhajtás miatt talán nem meglepő, hogy újabb adaptáció készül az írónő egy regényéből, A férjem titkol valamit-ből. (Ez - a Hatalmas kis hazugságokkal ellentétben - már nálunk is megjelent korábban, értékelést is írtam róla ITT.)

Ráadásul már az is kiderült, ki alakíthatja majd a filmben a főszereplőt, és nem semmi sztárt találtak maguknak: Blake Lively lesz a nő, aki súlyos titkokra jön rá a férjével kapcsolatban, és döntenie kell, mit tesz.



„Ha ezt a levelet olvasod, akkor az azt jelenti, hogy én már meghaltam…”
Mit szólnál ahhoz, ha a férjed írna egy levelet, ami ezzel a mondattal kezdődik? Mit szólnál ahhoz, ha a folytatás a férjed legsötétebb, legmélyebb titkáról szólna, ami tönkreteheti nemcsak a közösen felépített életeteket, hanem másokét is? És most képzeld el, hogy akkor bukkansz rá erre a levélre, amikor a férjed még él és virul.
Cecilia Fitzpatrick pontosan ebbe a helyzetbe kerül. Sikeres vállalkozóként minden vágyát megvalósította, kis közösségének tartópillére, elkötelezett feleség és anya. Az élete pont olyan makulátlan és csillogó, mint az otthona. De az a bizonyos levél mindent megváltoztat. Ráadásul nemcsak az ő sorsát, hanem sok más, látszólag laza szállal egymáshoz kötődő emberét is.
Rejtélyek, tévedések, újabb és újabb meglepetések. Pedig minden csak egy ártalmatlannak tűnő levéllel kezdődött…

Nincsenek megjegyzések