Breaking News

Ma 5 éves Tammara Webber Easy-je - különleges dedikált példányt nyerhetünk!

Tammara Webber ma elárulta: bizony, ezen a napon 5 éves az Easy - Egyszeregy! A könyv nálam nagy kedvenc, a véleményemet ITT olvashatjátok róla.

Ennek örömére pedig egy különleges bejegyzéssel és játékkal készült. A blogbejegyzésben arról mesél, visszahúzódó emberként sokszor mennyire nehéz neki a dedikálásokon, mert egyszerűen annyira izgul. 

Így többször előfordult már vele, hogy rosszul dedikált. De kellően jó fej ahhoz, hogy ilyenkor kicserélje új kötetre a rontott példányt, a rontottat meg hazaviszi. Egy ponton már három ilyen könyve is volt. Az elsőt simán elajándékozta az első kommentelőnek Twitteren, ám a másodikra már kitalálta, hogy rajzol rá - így fedve le a hibát. Ezt a példányt egy szerencsés Instagram hozzászóló kapta. 



De még mindig ott volt nála a legelső elrontott példány, ami még a független kiadású Easy volt. Ez annyit jelent, hogy akkor még úgy lehetett megvásárolni, hogy direkt a megrendelőnek gyártották le, nem volt mögötte egy nagy kiadó, hatalmas készlettel.

A kérdéses példányt Tracynek dedikálta, és azóta ott csücsült a polcán. De remek ötlete támadt: köré rajzol egy macskát, a Tracyből pedig Francist kerekít. 

Szerintem szuperül sikerült neki:



Így tehát itt egy függetlenül kiadású Easy, ami már amúgy sem kapható, aláírással és különleges illusztrációval, egyenesen az írónőtől! Nem semmi. 

És most, a kötet 5 éves szülinapja alkalmából egy szerencsés rajongó megkaphatja, ugyanis kisorsolja a hírlevelére feliratkozók között! Feliratkozni május 29-ig lehet itt, a nyertest az írónő ezután 24 órán belül értesíti. További 12 szerencsés pedig beragasztható aláírást kap.

Ezt kár lenne kihagyni! 

Nincsenek megjegyzések