Breaking News

Új Lord of Shadows részlet Emmával és Juliannel

Cassandra Clare újabb részletet osztott meg a holnap megjelenő Lord of Shadows-ból!

A részletben a főszerep Emmáé és Juliané, meglehetősen fájdalmas lesz a Jemma shippereknek.



(...) annyit kerestem a bosszút, de amikor megtalálta, nem lettem tőle boldog. Cameron nem tett boldoggá. Azt gondoltam, hogy ezek a dolgok boldoggá tesznek, de mind csak illúzió volt. - A fiú felé fordult, a szeme hihetetlenül sötét. - Te vagy azon kevés dolgok egyike, amik igaziak az életemben, Julian. 
Julian érezte, hogy a szíve hevesebben ver a testében. Minden más érzelem - a féltékenység Markra, az Emmától való távolság miatti fájdalom, a gyerekek miatti aggodalma, a félelem attól, mit tartogat még nekik a Tündérek udvara - elhalványult. Emma ránézett, az orcája kipirult, az ajkai kicsit elnyíltak, és ha felé hajolna, ha akarná őt, mindent feladta, mindent szétzúzna a kedvéért. Még ha ez azt is jelentené, hogy elárulja a bátyját, megtenné. Magához rántani és eltemetkezne benne, a hajában, a bőrében és a testében. 
Olyasmi lenne, amire később olyan gyötrelmes lenne emlékezni, mintha tűzforró vassal szurkálnák. Újabb emlékeztetője lenne annak, mi az, ami soha nem lehet az övé. Gyűlölné magát azért is, hogy bántja Markot. De mindezek sem állítanák meg. Tudta, meddig terjed az önuralma, és elérte a határait. A teste máris reszketett, a lélegzése felgyorsult. Csak ki kéne nyúlnia...
- Azt akarom, hogy újra parabataiok legyünk - nyögte ki Emma. - Ahogy korábban voltunk.
A szavai bombaként robbantak fel a fejében. Nem akarta...

Nincsenek megjegyzések