Breaking News

Trónok harca előzetes kikockázva - 5 meglepő villanás

Ma kijött a legújabb Trónok harca előzetes, ami már elég sokat mutat a hetedik évadból. És nem semminek ígérkezik. No persze sok látványos jelenetet láttunk, elhangzottak a nagy szavak is - ahogy az várható volt. 

De nem csak a látvány miatt érdemes többször végignézni, ugyanis a rengeteg villanásban sok meglepetés lapul.

1. Arya északon járNem elég, hogy Aryát láthatjuk egy kifejezetten havas jelenetben - olyannyira tombol körülötte a tél, hogy még a lehelete is látszik a hidegben -, de ráadásul amikor Cersei a minden irányból érkező ellenségről beszél, az észak megjegyzésnél bizony nem Sansát vagy Jont mutatják, hanem Aryát. 
Persze ezt már sokan sejtették, de most már biztosra vehetjük.


2. A kézA creepy kéz elsőre hangulatkeltő elemnek tűnt, de ez minden bizonnyal Ser Jorah lehet. Nem irigylem a gondjaiért. 


3. Jon megtámadja Kisujjt


Olyan gyorsan lezajlik a jelenet az előzetesben, hogy észre se vettem, kit lök falhoz Jon, de aztán...

Az egyik legtenyérbemászóbb szereplő véleményem szerint Kisujj. Nagyon-nagyon várom már a pillanatot, amikor végre valaki helyreteszi, és tuti, hogy még jó sok kavarásra számíthatunk tőle most, hogy Sansa fülébe sugdos. Tetszik, hogy Jon legalább egyszer helyreteszi kicsit. 


4. Misandei és Szürke Féreg végre? Szürke Féreg lemeztelenítése szembetűnő a videóban, de Misandei-hez figyelni. Mindenesetre tény, hogy kettejüket láthatjuk, úgy tűnik, valami csak lesz ebből a régóta húzódó flörtölésből. 

5. Yara és Ellaria?Talán a legnagyobb meglepetés ez volt a számomra, és bevallom, elsőre észre se vettem, olyan gyorsan bevágták a Szürke Féreg-Misandei jelenet után. Pedig ott van. És WTF?

5 megjegyzés:

 1. Szürke féreg és Misandrei között már az előzö évad végén mikor Szürke féreg közel járt a halálhoz Misandrei ápolta majd egy csók és egy összebújás zárta a jelenetet. E
  Tehát ebben nincs semmi meglepő.

  VálaszTörlés
 2. Kikockáztam én is rögtön mikor láttam, hogy van új trailer. Nekem ami feltűnt még, hogy Jon és Tormount átmegy a falon és hogy a vörös asszony Sárkánykőn van. A csatajelenet szerintem egyértelműen Kaszterhegyen játszódik. Mit gondoltok?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Több mint valószínű hogy az Kaszterhegy. Egy csomó Lannister zászló látható a jelenetben és nem tudom hogy Kiralyvar mennyire van telerakva oroszlános zaszlokkal de amúgy is meg korai a kiralyvari csata így biztosan hogy Kaszterhegy az �� Már alig birom kivarni ��

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 3. Nagyon akció dús és hangulatkeltő az új előzetes! Cerceinek egyáltalán nem lesz könnyű dolga, hisz mindenhonnan ellenségek veszik körbe. A kéznél én is Jorahra tippeltem és nagyot néztem a Jon/Kisujj illetve Yara/Ellaria jeleneten. O.o

  VálaszTörlés