Breaking News

Cover Reveal - K. A. Tucker: Sodrás

A Tíz apró lélegzet annak idején nagy meglepetés volt, megszerettem olvasás közben. Így hát amikor kiderült, hogy van egy előzménytörténete is, az In Her Wake, kíváncsi lettem. A történet egyrészt a Tíz apró lélegzetet megelőző történetet meséli el, másrészt a szemszög is új - Cole Reynoldsé. Megtudhatjuk, hogyan lett azzá, akinek megismerhettük a Tíz apró lélegzetben.

Fülszöveg:



Cole Reynoldsnak mindene megvolt. Mígnem egy este borzalmas, végzetes hibát követett el… és mindent elveszített.

Mikor egy alkoholmámoros egyetemi buli hat ember halálával végződik, Cole-nak fel kell dolgoznia a tragédiában játszott szerepét. Ilyen esetben általában támaszkodhatna a legjobb barátaira – azokra, akik gyakorlatilag azóta vele vannak, hogy megtanult járni. Csakhogy ők meghaltak. És ami még ennél is rosszabb: valahol egy kórházi ágyban egy tizenhat éves lány fekszik összetört testtel, akitől az egész életét elragadták, hála egy rekesz sörnek és egy kocsikulcsnak.

Mindenki azt mondogatja Cole-nak, tudják, hogy amit tett, nem volt szándékos, ő mégis folyton magán érzi tekintetük súlyát, és hallja a suttogásukat a háta mögött. A srác mindezek mellett a borzalmas bűntudattól sem képes megszabadulni, ami mindig rátör, valahányszor csak a lányra gondol, aki még csak a kórterme közelébe sem engedi őt, hogy Cole bocsánatot kérhessen. Ahogy telnek a hónapok, és Cole-on egyre jobban elhatalmasodik a bűntudat és a magány, a fiú markából kezd minden kicsúszni, ami valaha is fontos volt a számára: az egyetem, a barátnője, a jövője. Az élete. Ám Cole-nak előbb le kell érnie a gödör legaljára, hogy rájöjjön, van még kiút személyes poklából: a megbocsátás.

És csakis egyetlen személy van, aki megadhatja ezt neki…

>>> Rendeld innen <<<

>>> Tedd a kívánságlistádra <<<




A szerzőről:




Kathleen, aki Ontario kisvárosában született, az első könyvét hat évesen publikálta általános iskolai könyvtárosa és egy doboz zsírkréta segítségével.  Falánk olvasó és távolabb nem is állhatna a zsáner-sznobságtól, ugyanis a high fantasyktől a chick lit könyvekig mindent olvas. Kathleen jelenleg Toronto határában él egy kisvárosban férjével, két gyönyörű lányával és kimerítő mennyiségű négylábú teremtménnyel.

Nincsenek megjegyzések