Breaking News

Érkezik a Cinder és Ella folytatása!

Az év első értékelése idén a Cinder és Ella volt az oldalon, és aki olvasta, tudhatja, mennyire beleszerelmesedtem a történetbe. (Aki akkor lemaradt, most ITT elolvashatja.)

Egy végtelenül cuki, kissé talán hihetetlen, mégis annyira szerethető történet, hogy nem lehet abbahagyni. Nem titok, azóta többször újraolvastam. Alapvetően szeretem a Hamupipőke feldolgozásokat, de ez tudott valami olyat hozni, ami hozzáadott az eddigi nyolcmillió feldolgozáshoz, amit láttam/olvastam. 

És abszolút nem voltam felkészülve arra, amit az írónő, Kelly Oram tegnap, a Cinder és Ella megjelenésének második évfordulóján bejelentett. 

ÉRKEZIK A FOLYTATÁS!

Kissé persze félve közelítem meg a dolgot, hiszen az első annyira jó volt, és a folytatás nyilvánvalóan problémákat is jelent, de annyira izgatott vagyok, hogy muszáj bizakodnom: ugyanis Cinderből és Ellából abszolút nem volt elég!

Egyébként az első rész is új borítót kapott, a második pedig már ezzel az új designnal fog megjelenni jövő február 14-én. Mikor máskor? Természetesen a szerelem ünnepén.



A második rész címe Happily Ever After, azaza Boldogan éltek - ez azért biztató. 

Kaptunk már fülszöveget is: 

Az egyik történet vége sokszor egy másik kezdete. A hollywoodi szívtipró Brian Oliver és Hamupipőkéje, Ellamara Rodriguer végre megtalálták a szerelmet a digitális világon kívül is. De az, hogy maguk mögött hagyták a névtelenséget, teljesen új akadályokat sodor a nemzet új kedvenc párosának útjába. A Brian hírnevével járó stressz, és az új kapcsolatukból fakadó nyomás nagy teher rajtuk. A Párosnak hamar el kell gondolkoznia, vajon képesek-e megőrizni épp megtalált boldogságukat, vagy a boldog éltek tényleg a mesében létezik...

De ez még nem minden, néhány teaser is érkezett:

El se tudtam hinni, milyen gyorsan - és milyen drasztikusan - megváltozott az életem.

Cinder458: Már most hiányzol.
Felhorkantam. Olyan bolond volt. Képtelen voltam nem válaszolni, fejcsóválva gépeltem vissza.
EllaAzIgaziHős: Ha! Olyan nyomi vagy.
Cinder458: Komolyan mondom.
EllaAzIgaziHős: Ettől csak inkább nyomi vagy.
Cinder458: Nem, ettől romantikus vagyok. Te meg bosszantó vagy.
EllaAzIgaziHős: És te idegesítő. Hagyj békén. Nem érek rá.
Cinder458: De hiányzol. Szükségem van rád. Most rögtön. 

2 megjegyzés:

  1. Mar alig várom,hogy megjelenjen (remelem magyarul is minnel hamarabb)!!!��
    Körülbelül ötször olvastam el az első részt is!!!!

    VálaszTörlés
  2. hol lehet rendelni a 2. részt
    az elsőt imádtam!!❤️

    VálaszTörlés