Breaking News

Jön végre magyarul az Illuminae - Itt a hivatalos magyar fülszöveg!

Amie Kaufman és Jay Kristoff neve is ismerős lehet már azoknak, akik követik a YA irodalmat. Mindkét szerző a Vörös Pöttyös sorozatban jelent meg egy-egy saját sorozattal, és most végre érkezik közös kötetük, az Illuminae is magyarul!



A Könyvmolyképző webshopjába frissen felkerült adatlap szerint idén tavasszal várható, azaz nagy eséllyel a Könyvfesztiválra érkezik.

A hivatalos magyar fülszöveg:

Kady reggel még azt gondolta, a legsúlyosabb dolog, ami aznap vár rá, az Ezrával való szakítás lesz. Délután bombázni kezdték a bolygóját.

2575-öt írunk. Két rivalizáló óriásvállalat háborúba keveredik egy az ismert űr legszélső határán lévő, apró és jelentéktelen bolygó birtoklásáért. Most, hogy rakétákkal lövik őket, Kady és Ezra – akik már beszélő viszonyban sincsenek egymással – kénytelen együtt menekülni a bolygóról, nyomukban egy ellenséges csatahajóval.

De ez csak a kezdet. Járvány tör ki a menekülők közt, a vírus mutálódik, az eredmény rettenetes; lehet, hogy a vezérhajó mesterséges intelligenciája a legádázabb ellenségük; a vezetőik titkolóznak, visszatartják az információkat. Mikor Kady feltöri az információs hálózatot, hogy megtudja az igazat, világossá válik számára, hogy az egyetlen ember, aki segíthet neki, nem más, mint az ex-pasija, holott megesküdött rá, hogy nem beszél vele többet.

Nincsenek megjegyzések