Breaking News

Újabb TLH részlet, ezúttal a Lightwoodokkal

A The Last Hours sorozat kevéssé emlegetett szereplői közé tartozik Barbara és Eugenia Lightwood, róluk árult el kicsit többet Cassandra Clare - egy részlet megosztásával egyetemben.



Barbara és Eugenia igazi nagy testvérek! A család mindig kicsit aggódott Thomasért, aki kicsi volt és törékeny egész gyerekkorukban, így a nővérek mindig rajta tartották a szemüket az öccsükön. Eugenia a hevesebb, mindig helyreteszik a srácokat a barbár viselkedésük miatt, míg Barbara gyengédebb és kicsit jobban hajlamos lepihenni a kanapén. Barbarának egyébként udvarol egy fiatalember. 

És akkor a részlet:

Barbara megveregette Thomas vállát, mintha izmos karja egy kisfiú feje lenne. - Csak aggódtam érted, Tommy. Bizonyára nem bosszankodsz ilyesmi miatt.
Thomas mérgesen összevonta a szemöldökét, ami egyébként kedves arcát elsötétítette. Aztán sóhajtott, aztán a karjai közé húzta a nővérét, és lehajolt, hogy puszit adjon a homlokára.
- Nem, Babs - felelte. - Természetesen nem bosszankodom. Fenn tudsz tartani egy táncot az öcséd számára, bár tudom, hogy Oliver vonakodik majd megválni a társaságodtól. Igyekszem, hogy ne a falábam vegyem elő.

Nincsenek megjegyzések