Breaking News

Friss hírek a Tüskék és rózsák udvara adaptációról!

A napokban már írtam róla, hogy érkezik a Tüskék és rózsák udvara film, és most újabb információkat osztott meg velünk Sarah J. Maas!

Sőt, nem csak információkat, hanem egy igencsak kínzó fotót is. Íme:



A képen a film forgatókönyvét láthatjuk, érdemes megnézni rajta az infókat. Azt már eddig is tudtuk, hogy a forgatókönyvért Rachel Hirons a felelős, de ennél izgalmasabb a dátum: 2018. február 19. Azaz akkor már készen állt valamiféle forgatókönyv. 

És akkor következzen Sarah kommentje: 

Szóval, ez landolt az íróasztalomon (!!!!!!!). Gyors jelentés: Még mindig hosszú út áll előttünk, mielőtt ezt szélesvásznon láthatnánk! A Constantin és a Tempo csapat áll a kulisszák mögött, és olyan keményen és olyan szenvedélyesen dolgoznak, hogy ezeket a könyveket adaptálják és összehozzák a megfelelő emberekből álló csapatot, hogy életre keltsék. Még mindig keressük a rendezőt a tökéletes vízióval a film számára, és persze egy kiemelkedő szereplőgárdát is, de már most szuper izgatott vagyok, hogy az elképesztő Rachel Hironst szerződtették a forgatókönyv megírására. Szurkoljunk!


Ennek a kommentnek a nyilvánvaló információi mellett egy részét emelnék ki: "ezeket a könyveket" 
Vagyis valószínűleg a teljes sorozat jogai (vagy legalábbis több részé mindenképp) a stúdióknál vannak, és számolnak a folytatás lehetőségével!

Nincsenek megjegyzések