Breaking News

Végre folytatódik a Touch - Érintés!

A Touch - Érintés sokunknak nagyon tetszett, így kíváncsian vártuk a folytatást, ami egy ideig érkezett is, de aztán sajnos egy kis szünet következett.



Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy személyes okokból maga az írónő is csúsztatta a sorozat folytatását, így nagyon lemaradva nem vagyunk.

Ezzel együtt szuper hír, hogy tavaszra ígéri a Könyvmolyképző a Tremble – Remegés megjelenését!

Fülszöveg:

Dez Crossnak megvannak a maga problémái. Már majdnem tizennyolc éves és az elmeháborodás határán áll a Denazen részvénytársaság által használt drogtól, amivel a képességét igyekeztek fokozni. A hozzá közelálló emberek hátat fordítottak a földalatti mozgalomnak, és most a rossz oldalon harcolnak. És akkor még ott van Kale is… Ettől rosszabb már nem is lehetne a helyzet.
Már persze, amíg nem lesz mégis rosszabb. A Denazen egy új, Uralom elnevezésű kísérletet készül indítani, ami működik is. Ám ez azt jelenti, hogy ki a régivel és jöjjön az új. Kiadták a parancsot, hogy végezni kell a második kísérlet minden túlélőjével, köztük Dezzel is. A jó hír az, hogy az eredeti kísérletnek van egy túlélője. Egy nő, akinek a vérében talán megtalálható az ellenszer a Felsőbbrendűség csoportjába tartozók második generációjának a hibáira. De nem csak az ellenálló Hatosok tudnak a nőről.
Dez apja képes lenne mindent megtenni, hogy megakadályozza a lányt az ellenszer megszerzésében – még azt az egyetlen dolgot is bevetné, amitől Dezben egészen biztosan egy világ omolna össze.

Nincsenek megjegyzések