Breaking News

Hamarosan megjelenik az új LOL könyv!

Egy ideje elég nagy csendet tapasztaltam a LOL sorozat háza táján, de úgy tűnik, ez csak annyit jelentett, hogy nagyon készültek a háttérben. 

Megérkezett ugyanis a legújabb LOL kötet fülszövege és borítója is!A Nindzsalány április 16-án jelenik meg, tehát a Könyvfesztiválra lehet időzíteni a beszerzést. 

A fülszöveg:

Snow-Soon Lee tizenhét éves, koreai, és Bruce Lee a pél­daképe. A harcművészet koronázatlan királynője nem az a bulizós típus, de ha felheccelik, akár egy vadidegen, dögös srácot is hajlandó lesmárolni a moziban, hogy bebizonyítsa, nem csak a gyilkos ütéseivel tud hatni a fiúkra. Ja, hogy a kapucnis szívtipró a dúsgazdag szenátorjelölt egy szem fia? Uppsz… Semmi vész, úgysem találkoznak többé. Vagy mégis? Ash lerázhatatlannak tűnik, és kissé paranoiás anyja a csa­ládot ért halálos fenyegetések miatt elképesztő ötlettel áll elő: azt akarja, hogy Snow legyen a suliban a fia testőre. Vajon meg tudja védeni a nindzsalány Asht a titokzatos zsa­rolóktól? És Snow-t ki védi meg az újabb csókoktól?


A borító kapcsán csak egy gondolat: az a bajusz a srácon, te jó ég. Szerintem borzalmas, még ha maga a srác nem is néz ki rosszul.

Nincsenek megjegyzések