Breaking News

Lucie és Cordelia parabatai kapcsolatáról + új TLH részlet

Cassandra Clare ezúttal egy Lucie és Cordelia parabatai kapcsolatára vonatkozó kérdésre válaszolt. A kérdés arra vonatkozott, látni fogjuk-e, mit szólt Will a két lány parabatai kötelékéhez, figyelembe véve, hogy Cordelia Carstairs, mint Will. 



Íme a válasz: 

Will elragadtatása, amiért Lucie és Cordelia parabataiok lettek, állandó. Lucie folyamatosan "zaklatja" Cordeliát, hogy minél gyorsabban legyenek parabataiok, hogy látogasson el hozzájuk, hogy költözzön Londonba, Will pedig "Igen, Lucie, igen" biztatással fordul e kérések felé, míg a Klávé inkább a "Nem, Lucie, nem" állásponton van. A Klávé hozzáállása a nők parabatai párossá válása iránt nem meglepő módon szexista - nem tiltott, de úgy gondolkoznak: "Ó, a hölgyeknek vajon van saját józan esze? Harcos fivérek, nagyszerű, úriemberek, akik a hölgy parabataiuknak megmutatják, hogyan lehetnek a legjobb Nephilimek, nagyszerű, de hölgyek, olyan érzelmesek vagytok, biztosak vagytok benne, hogy parabataiok akartok lenni, biztosak vagytok benne?"

Egy női parabatai páros meglehetősen ritka dolog 1903-ban. Ezenfelül ők ketten nem átlagos hölgyek. Lucie-t, a démoni öröksége miatt mindig kicsit jobban szemmel tartják - nem annyira, mint Jamest, hiszen az ő megjelenése kifogástalan, ezzel szemben James szeme bizonyíték, amit senki nem tud nem észrevenni. Cordelia megítélése pedig nem a legjobb, ami még nagyobb probléma. De Will olyan boldog Lucie miatt, amikor Cordelia végre megérkezik. Lucie teljes mértékben számít az apja támogatására a parabatai kérdésben: a Klávé ellen, vagy akár az Angyal ellen, ha kell. 

És akkor következzen a Cassie által megosztott részletet:

- Mi van, ha Cordelia megváltoztatja a véleményét, és nem akar közösködni egy ilyen kikapós lánnyal, mint te?
- Sosem tenné - vágta rá dühösen Lucie.
- Nem - értett egyet Will. - Nem tenné. Amennyire tudom, olyan hamar alávethetitek magatokat a ceremóniának, amilyen hamar szeretnétek. Én csak hosszú és boldog életet szeretnétek számodra és Cordelia számára, és azt, hogy sose kelljen elválnotok.

Nincsenek megjegyzések