Breaking News

55 éjszaka kellett a Trónok harca új és egyben legnagyobb csatajelenetének leforgatásához

A Trónok harca rajongóknak eddig sem volt okuk az epikus csatajelenetek tekintetében, gondoljunk csak a Fattyak csatájára vagy a nyolcadik évad sárkányos bulijaira. 



De úgy tűnik, az utolsó évadra tényleg nem sajnálták a pénzt és az energiát. Jonathan Quinlan rendezőasszisztens, aki eddig 20 részen dolgozott a sorozatból, megosztott egy kis köszönetet a forgatások kapcsán. 

Az üzenetben megköszönte a stábnak és a szereplőknek, hogy végigcsinálták egy csatajelenet az 55(!) éjszakán át tartó forgatását. 

Az üzenetben ez állt:

"Ezt az Éjjeli Sárkányoknak. Amiért kitartottatok 55 éjen át. Amiért elviseltétek a hideget, a havat, az esőt, a sarat, Toome birkasz*rát és Magheramorne szeleit. Amikor egy év múlva több tízmillió ember megnézi majd ezt a részt, nem fogják tudni, milyen keményen dolgoztatok. Nem érdekli majd őket, milyen fáradtak voltatok vagy hogy milyen kemény munka volt fagyáspont alatt végezni a munkátokat. Ők csak azt érzékelik majd, hogy valami olyat néznek, amilyen még soha előtte nem volt. És ez miattatok jöhetett létre."



Nincsenek megjegyzések