Breaking News

Magyarul is érkezik a Könyvklub - Az alkony ötven árnyalata: Itt a szinkronos előzetes

Korábban már írtam a hihetetlen viccesnek ígérkező Book Club című filmről, de most végre vannak infóink a magyar megjelenésről is!

Könyvklub - Az alkony ötven árnyalata címen jön a film magyarul, május 31-től lesz látható a mozikban.  



A szürke ötven árnyalata - akár utáljuk, akár imádjuk - egy jelenség. Ez a film pedig pontosan ezt dolgozza fel. A "mamipornónak" csúfolt kötet hatását négy középkorú nő életére. 

Adott nekünk négy hihetetlenül tehetséges színésznő: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen, ami már önmagában is nagy szó.

Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.

Bevallom, én nagyon jól szórakoztam az ötleten, és nagyon várom, milyen lesz maga a film - mert persze ettől még borzalmas is lehet. 

A szinkronos előzetes:


Nincsenek megjegyzések