Breaking News

Új chick-lit regény érkezik a Librinél

Új romantikus regényt pillantottam meg a Libri hamarosan megjelenő könyveinek kínálatában, és hát... megvett kilóra.



Először a borító tetszett meg, ami egyszerű, de nagyon ötletes - ez a tipográfia, a szívet kiadó betűkkel szerintem telitalálat.



Utána pedig a fülszöveg is elvarázsolt, rögtön, amint firenzei nyaralásról olvastam. Firenzét imádom, én magam is nyaraltam ott, és az olasz nyári szerelmes sztorik általában jól működnek. Még ha csak részben játszódik is ott a sztori.

Fülszöveg:

„A ​mai nap hátralevő életed első napja” – áll a mottó Tess családjának konyhájában az egyik tányéron, és a lánynak ez jut eszébe a csodálatos firenzei nyaralásán, az egyetem előtti utolsó vakációján. Az élete hamarosan gyökeresen megváltozik – de nem úgy, ahogy azt szeretné.
Gus szintén Firenzében nyaral a szüleivel. Az ő életük nemrég már felfordult, méghozzá váratlanul és drasztikusan. A fiú igyekszik mindenben megfelelni a szüleinek, ám legszívesebben világnak menne, hogy felfedezze, miféle ember is ő valójában. 
A két tizennyolc éves fiatal útja egyetlen napig keresztezi egymást, mielőtt visszatérnének Angliába.
Az ezt követő tizenhat évben az élet és a szerelem a legkülönfélébb kihívások elé állítja őket. De most, hogy a távolság és a sors is közéjük állt, soha többé nincs esélyük megismerkedni egymással… vagy mégis?
Kate Eberlen egy kisvárosban nevelkedett, ötven kilométerre Londontól, ahol gyermekkorát olvasással és ábrándozással töltötte. Ókori irodalmat és történelmet tanult Oxfordban, majd könyvkiadással és tanítással foglalkozott. Kate a közelmúltban szerezte meg a képesítését, hogy az angolt mint idegen nyelvet taníthassa, és ezzel reményei szerint több időt tölthet Olaszországban. Férjnél van, egy fiú anyja.


A megjelenés május elejére várható.

Nincsenek megjegyzések