Breaking News

A The Last Hours sorozatban végre nagyobb szerepet kapnak a boszorkánymesterek!

Újabb érdekes rajongói kérdést kapott Cassandra Clare. A kérdező azt firtatta, hogy ha a Gonosz fortélyok sorozat és a The Last Hours sorozat hasonló módon "párhuzamosak" egymással, mint A végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek, ilyen nagy szerepe lesz-e a tündéreknek a TLH-ban is. 




Íme a nagyon érdekes válasz, amiből kiderül, hogy bár kapunk majd tündéreket, a TLH sorozatban sokkal inkább a boszorkánymestereké lesz a főszerep.

Azt mondanám, a The Last Hours elég sokféle értelemben a boszorkánymesterekről szól, mivel Tessa is egy közülük, és a főszereplők, Jamesnek és Lucie-nak meg kell küzdenie azzal a trükkös helyzettel, hogy ők az egyetlen Árnyvadászok a világon boszorkánymester- ilyenformán pedig démonvérrel. Próbálom megmutatom a szereplőim mélységeit, ehhez pedig az egyik út, hogy az embereket életük különböző szakaszaiban mutatom be, megmutatva, milyen döntéseket hoztak és milyen hibákat követtek el, és hogyan váltak azokká az emberekké, akik - akár tündérek, akár boszorkánymesterek, akár Árnyvadászok vagy épp vérfarkasok vagy mondénok. A TLH főszereplői Magnus történeteivel nőttek fel, amiket Jamesnek és Lucie-nak Will, Matthew-nak Harry adott tovább, így Magnus olyan nekik, mint valami mese, de soha nem találkoztak vele, még ha akarnak is.
Malcolm, a Gonosz fortélyok fő ellensége szerepel a TLH-ban - és nem gonosz, hanem szimpatikus szereplő, Magnus egyik barátja, aki még nincs tisztában Annabel sorsának titkával, ami végül sötét útra vezeti majd. Hypatia Vex szintén szerepel a TLH-ban, mint az Alvilágiak bírája. Ezzel együtt elég sok tündér, vérfarkas és vámpír is szerepel: a TLH egy pontján Anna, Matthew és Cordelia egy szobában vannak négy boszorkánymesterrel, egy vámpírral és egy tündérrel (akivel már találkoztunk mi is), és próbálnak információt gyűjteni - ami olyasmi, mintha a Cluedo Árnyvadász változatában lennénk!
Ahogy tudjátok, megint feltűnik majd Woolsey Scott. Matthew-nak pedig van egy sorsfordító találkozása egy tündérrel, és tanúi lehetünk annak is, hogyan tekintenek az Alvilágiakra 1903-ban.
A TLH sorrendben az utolsó előtti sorozat a világban, így nagyon tudatában leszek még az épp mögöttünk álló Gonosz fortélyoknak, és az előttünk álló The Wicked Powersnek, és hogy az Alvilágiak és az Árnyvadászok együtt dolgoznak vagy egymás ellen az egyes sorozatokban. Ahogy közelítünk a végjátszmát jelentő The Wicked Powershez, egyre jobban kitágítjuk az Árnyvadászok és Alvilágiak világát, és végigkövetjük, hogyan fejlődik, változik és hogyan tart egy krízis felé.

Nincsenek megjegyzések