Breaking News

A Hatalmas kis hazugságok producere újabb bestseller tévés jogaira csapott le!

Bruna Papandrea Made Up Stories cége lecsapott a New York Times bestseller szerző, Allison Pearson új regényének, How Hard Can It Be?-nek a tévés jogaira!

Papandrea egyébként jelenleg a Hatalmas kis hazugságok második évadán dolgozik producerként.

A regény már nálunk is érkezik, az első résszel együtt nagyjából pont a Könyvfesztiválra jelenteti meg a Gabo, Kemény dió címen.
A fülszöveg:

Alison ​Pearson első regénye, a Csak tudnám, hogy csinálja felkerült a New York Times bestsellerlistájára, és több, mint négymillió példányban fogyott el szerte a világon. Ahogyan Oprah Winfrey mondta, Kate Reddy története „a dolgozó anyák himnusza".
Hét év elteltével Kate Reddynek szembe kell néznie az ötvenedik születésnapjával. A gyerekei elviselhetetlen kamaszokká cseperedtek, a férje szülei és az édesanyja egészségügyi problémákkal küzdenek, a férje pedig életközepi válsággal, így Kate kénytelen visszatérni a karrierjéhez, melyet évekkel azelőtt feladott. Ismét abban a helyzetben találja magát, hogy kétségbeesve igyekszik minden labdát a levegőben tartani egy zsonglőrmutatványban.
Vajon sikerül Kate-nek visszaszereznie az őt megillető helyet a befektetési alapnál, amelyet annak idején ő indított el, vagy megfullad egy alakformáló alsóneműben? Feléleszt egy régi lángot, vagy porig ég a háza, amikor randalírozó tömeg bukkan fel a lánya karácsonyi (a szülők számára mindenképpen) meglepetés buliján? A végére minden kiderül. Kate számára nem lehet ez olyan kemény dió.

Nincsenek megjegyzések