Breaking News

Leiner Laura kiadója már külföldi YA könyvet is megjelentetett!

Bevallom, hihetetlen meglepetés ért tegnap, amikor a Nyugati téri Alexandrában jártam.

Már hónapokkal ezelőtt beleszerettem Jenn Bennett Starry Eyes című regényének kinti borítójába - cuki romantikus érzésem lett tőle, azokat meg nagyon szeretem.

És mi jött velem szembe tegnap? Hát persze, hogy ez a könyv - magyarul! Méghozzá az L&L Kiadó gondozásában, ami már csak azért is meglepetés, mert eddig csak Leiner Laura könyvei kapcsán találkoztam velük.

De nagyon úgy tűnik, belevágtak a külföldi könyvek kiadásába is, így a Ragyogó szemeket ők jelentették meg, legnagyobb örömömre a kinti borítóval.

Le is fotóztam nektek:



Fülszöveg:

A tavalyi bankett óta a legjobb barátokból lett ellenségek, Zorie és Lennon mesterfokon űzik egymás elkerülését, családjaik pedig napjaink Kaliforniájának Montague-ivá és Capuletjeivé váltak.
Egy túra alkalmával azonban a fiatalok váratlanul az erdőben rekednek. Egyedül. Kettesben.
Mi jöhet még?
Egymás kizárólagos társaságaként nincs más választásuk, mint hogy szellemes piszkálódások és sértegetések kíséretében megvitassák ügyes-bajos dolgaikat, miközben megpróbálnak biztonságba kerülni. Az egymással és a természet erőivel folytatott küzdelem során azonban egyre valószínűtlenebbé válik, hogy épségben jutnak ki a rengetegből.
Ahogy Zorie és Lennon egyre mélyebbre keveredik Kalifornia zord vadonjában, úgy kerülnek felszínre titkaik és rejtett érzéseik. De vajon megmarad-e helyrehozott barátságuk odakint, a való világban? Vagy minden csak a friss erdei levegő és a ragyogó csillagok pillanatnyi varázsának volt köszönhető?

Nincsenek megjegyzések