Breaking News

John Green egy évre távozik a közösségi oldalakról

Azt hiszem, sokan éreztük már úgy, hogy túl sok időt töltünk az interneten, és ez különösen igaz, ha ez az ember hobbija és/vagy a munkája is.




John Green pedig pontosan így van ezzel. Nem csak szerzőként van jelen a közösségi médiában, hanem sikeres vlogger is, több Youtube csatorna működésében atyáskodik és vesz részt aktívan, ezek közül valószínűleg a VlogBrothers az, ami a legtöbb energiáját felemészti.

És most számot vetett. A közösségi média oldalak új funkcióinak is köszönhető talán, hogy összeszámolta, pontosan mennyi időt tölt a neten. Ahogy a legújabb videójában meséli, hetente nagyjából 20 órát tölt azzal, hogy a Facebook, Reddit, Instagram és Twitter feedjét olvasgatja és frissíti, hátha történt valami új. Ismerős, ugye?

Ebbe unt most bele a szerző, és úgy döntött, kezébe veszi a dolgokat: 1 teljes évre távozik a közösségi média oldalakról.

Ez már egy átlagos szerzőnél is meglepő lehet, hiszen a sikeres írók általában aktívan jelen vannak online is, és építik a könyveik népszerűségét, rajongói alkotások, részletek és egyéb csemegék megosztásával. De még inkább meglepőbb egy olyan embernél, akinek az életében ilyen jelentős szerepet tölt be a Youtube - igaz, a videó végén elárulja, a Youtube kivételt képez majd, viszont a Facebookot, Instagramot, Redditet és a Twittert blokkolni fogja. Sőt, úgy tervezi, a többin "megspórolt" idő lehetőséget ad majd arra is, hogy például több CrashCourse videót készítsen.


Nincsenek megjegyzések