Breaking News

Itt a legújabb magyar Armentrout borító - plusz új hír a megjelenés kapcsán

Az, hogy a Komor elemek sorozat második kötete érkezhet-e idén, már lóg egy ideje a levegőben. Ahogy a kiadó elárulta, minden azon múlott, hogy mikor készülnek el mindennel, és hogy az utolsó pillanatban sikerül-e nyomdába adni a kötetet. 

Most elárulták végre a választ Molyon:

Sziasztok!
Nagyon szuper hírünk van: sikerült időben leadni a könyvet a nyomdába, így december 14-én meg fog jelenni, hamarosan előrendelhető lesz a kötet :)
Üdvözlettel, 
A Könyvmolyképző csapata

És tegnap befutott a magyar borító is, amiről ráadásul az is kiderül, hogy extra novella is helyet kapott a könyvben! 
A kötet jelenleg árazás alatt van a webshopban, de minden bizonnyal már nem kell sokat várni arra, hogy előrendelhető legyen.

A magyar fülszöveg.

Minden érintésnek ára van.
Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét – ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lány számára, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Elképesztően vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a srác lelkét. Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderül róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más nem tudná.
Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…
„Armentrout új sorozata egész végig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”
– Kirkus Reviews

Nincsenek megjegyzések