Breaking News

Csomagnyitás - Első MegaBubble doboz Harry Potter témában

Nagyon sokáig húztam ennek a bejegyzésnek a megírását, de a csomag kinyitása után kicsit kaotikusan-elfoglaltan-motiválatlanul teltek a napjaim. 

De most azért bepótoljuk, mert természetesen egy meglepidoboz sem maradhat poszt nélkül.

Pénteken befutott hozzám a BubbleBook Harry Potteres MegaBubble doboza, amit még a páromtól kaptam ajándékba. 




Nagy Harry Potter rajongó révén rettentő kíváncsi voltam, de azért féltem is. Nem volt olcsó ez a doboz, és mivel HP-s cuccok tömkelegét lehet megkapni nagyon olcsón, és persze rengeteg a gagyi is, így kétesélyes volt a csomag. Könnyű csalódni, ráadásul még bennem élt a rossz érzés az Árnyvadász Fandom doboz után.

Egészen érdekes volt látni, hogy mennyire máshogyan is meg lehet közelíteni a Fandom doboz kérdést.

Az utóbbi időben ugyanis három teljesen más hozzáállást láttam: a BASC dobozánál arra szavaztak, hogy mindenféle olcsó cuccot próbáljanak Árnyvadász köntösbe bújtatni; a Világok lángja a teljesen maguk készítette, exkluzív dolgokra szavazott. A BubbleBook ezzel szemben egy harmadik utat választott: eredeti, márkás termékeket válogattak össze.

Persze mondhatni, a dolguk is egy kicsit könnyebb volt, ugyanis Harry Potter témára készültek ilyen hivatalos merchandise termékek.

Na de kezdjük az elején!

A dobozt kinyitva rögtön a csomag tetején lapult a minőségi témakártya, ezt rögtön félretettem, mert nem akartam lelőni, mik vannak a csomagban.

Ennél sokkal izgalmasabb volt, ami alatta lapult: egy roxforti levél!

Igazán minőségi kivitelezésű a levél. Mind a boríték, mind a levelek régiesített papíron érkeztek, az eredeti szöveggel - tényleg, még a tankönyvlista is benne volt a borítékban. A borítékot pedig szépen, igazi viasszal, roxforti pecsétnyomóval zárták le. Zseniális, minden HP rajongó álma, és már itt megvett a doboz kilóra.

Ezután következtek a tényleg ajándékok - és igen, egy kivétellel minden igazi, márkás HP termék volt.

Lapult a csomagban egy Roxfort Expresszes bérlettok - nagyon minőségi, mind a nyomása, mind a tapija szuper. És még belül is minden a helyén van.




Deszy 📚 💕 📖 (@deszy_reads) által megosztott bejegyzés,


Aztán szembetűnően volt még a dobozban egy FunkoPop figura. Nekem Göthe, aminek örültem - egészen addig, amíg meg nem tudtam, hogy a másik fajta Dumbledore volt, neki kicsit jobban örültem volna, de azért így sincs okunk panaszra. Bevallom, ilyen figurát már régen szerettem volna, de sosem jutottam el odáig, hogy kiadjak érte ennyi pénzt.

Ezután egy bögre-zokni párosra akadtam, ami kviddics témában került a dobozba, nem meglepő módon Griffendéles designnal. De így sem panaszkodom, Hollóhát, előre, de azért a Griffendél még mindig Harry háza. A zoknikat és a bögréket pedig kifejezetten imádom, úgyhogy nálam telitalálat megint mindkettő. Hasznosak is és szépek is.

A bögrében lapult még egy ajándék, ez az a bizonyos dolog, ami nem márkatermék. Ez a Világok lángja speciális Teszlek Süveg gyertyája, ami tök menő, ugyanis az a lényege, hogy ha égeted, egy ponton színt vált - ami elárulja, melyik házba tartozol. A gyertya vaníliás, aminek annyira nem örültem, mert nem szeretem a vaníliás illatú dolgokat, de amikor kiderült, hogy mit kell vele csinálni, meggyújtottam és addig égettem, amíg meg nem lett az új szín. Ez elvileg 2-3 óra, de változó lehet - nálam bőven 5 óra fölött volt, és még mindig nem színeződött el teljesen, csak már láttam, milyen színű lett. Zöld - mardekár. Háááááát... Nem. De azért az ötlet maga szuper, és tök jó ajándék volt ez is a dobozban.

Végül, de nem utolsó sorban volt még a dobozban egy pálcás toll, ami szintén szuper ötlet - a pálca adja magát, de ennek még funkciója is van.

Összességében kicsit meglepett, hogy a dobozba egyáltalán nem tettek semmi olcsó cuccot, pedig Harry Potter témában aztán találni ilyeneket szép számmal, a notesztől kezdve a pálcán keresztül a zenélő doboz át az ékszerekig. De le a kalappal előttük ezért - ez a doboz kreatív volt, jól átgondolt, tele igazi rajongói cuccokkal és a nagy részének még funkciója is van, és hosszú távon lehet használni őket. Abszolút elégedett vagyok.


Csomagnyitós videó:


Nincsenek megjegyzések