Breaking News

Nálunk is érkezhet a Vaják színező!

Nem csalás, nem ámítás - a Vaják is megkaphatja a saját felnőtt színezőjét nálunk is!

A Szukits oldalára került fel a színező adatlapja, ahol egyelőre az előjegyzéseket várják - az előjegyzés még nem jelent rendelést, tehát nem jár anyagi vonzattal, viszont azt már látják belőle, hogy mekkora igény lesz a könyvre, illetve ez azt is jelenti, hogy amint rendelhető lesz a kötet, küldenek értesítést róla az előjegyzőknek. 
A könyv fülszövege:

Geralt, Ciri, Triss, Yennefer, Shani, és még több ismert hős vagy épp gonosz, akiket szeretünk vagy gyűlölünk Sapkowski világhírű könyvsorozatából. De vajon emlékszünk-e, hogyan néznek ki ők, vagy hogy miféle gondolatok járnak a fejükben? A The Witcher: Hivatalos színező és bölcsességkönyv egy olyan exkluzív gyűjtemény, amely az év minden hetére tartogat valami újat, hol egy hívogató illusztráció, hol pedig egy magvas vaják bölcsesség formájában.
- Hogy is van ez? Mikor füttyentek, te mindig ott teremsz? - Nos, te vagy az én gazdám. ha hívsz, mert szükséged van rám, megyek. Ott leszek neked, még ha összedől is a világ... - Ez azért akkor is fura. Ha füttyentek, még az óceánt is átszeled a kedvemért, aztán meg a legalacsonyabb kerítéseken is fennakadsz... - Erre most mit mondhatnék? Mindenkinek megvannak a maga korlátai. 
Geralt és Keszeg
Merülj el Sapkowski és a The Witcher vidojáték mágikus világában, és légy részese egy olyan kalandnak, amelyben egyszerre tanulmányozhatod és formálhatod a Vaják-univerzumot!


A színezőhöz odakint készült egy átlapozós videó is, ilyen a könyv belül - az egyik oldalon idézet, a másik oldalon pedig a színezhető illusztráció.


Nincsenek megjegyzések