Breaking News

Nyitnak a könyvesboltok - Íme a részletek!

A nagy könyvkereskedő láncokat is megviselte a koronavírus - először az, hogy csak délután 3-ig tarthatnak nyitva, aztán persze az, hogy be is zártak.
Azonban a hétfőtől életbe lépő új szabályozásoknak köszönhetően vidéken kinyithatnak a könyvesboltok is. 

Először a Líra, aztán a Libri is bejelentette, náluk melyik boltok és hogyan nyitnak:

Líra
Mondd el másoknak is: ÚJRANYITUNK! - A Líra Könyvesboltok jelentős része hétfőtől újranyit. Az érintett boltok listája itt található: https://www.lira.hu/rendkivuli-nyitvatartas-2020
További koronavírussal kapcsolatos információkért pedig kattints ide: https://www.lira.hu/koronavirus


Libri
Nagy örömünkre szolgál, hogy május 4-én, hétfőn a Libri számos vidéki könyvesboltja ismét megnyithatja kapuit, és újra személyesen találkozhatunk.
Akárcsak eddig, most is mindent megteszünk vásárlóink és kollégáink egészségéért. Arra kérjük, hogy amikor ellátogat hozzánk, ön is tartson szem előtt néhány egyszerű szabályt: amennyiben teheti, egyedül érkezzen, tartson legalább másfél méteres távolságot a többi vásárlótól, és lehetőség szerint bankkártyával fizessen. Könyvesboltjainkban az egészségügyi maszk viselése minden vásárlónk számára kötelező.
Könyvesboltjaink nyitvatartása a járványügyi helyzet alakulásától és a kormányintézkedésektől függően bármikor változhat, naprakész információkért látogasson el a libri.hu/boltok oldalra.
Az új könyvek illatával és sok szeretettel várjuk boltjainkban!


FRISS!

Az Alexandrák közül is több kinyitott. A bejegyzés:

Már hiányoztál!
Számos vidéki üzletünk újra kinyitott!
Várunk szeretettel! <3 br="">A pontos információkat itt találod:
>>> https://alexandra.hu/hir/alexandra-konyvszalonok-listaja

Nincsenek megjegyzések