Breaking News

Már tudjuk, mikor jelenik meg magyarul a Hunger Games előzményregény - előrendelhető!

Az Agave végül majdnem a világpremierrel egy időben, május 20-án jelenteti meg Az éhezők viadala előzményregényt, ami az Énekesmadarak és kígyók balladája címet kapta!

Bár eredetileg terveztek puha és kemény borítós kiadást is, sajnos a koronavírus járvány okozta nehézségek miatt egyelőre csak puha kötésben érkezik a könyv - illetve e-book még várható belőle.

A könyv már elő is rendelhető az Agave oldalán!Azt már tudjuk, hogy a főszereplő meglepő módon Snow lesz, és angolul tudóknak igazi csemege, hogy maga az írónő felolvasta a regény elejét nekünk


A magyar fülszöveg:

A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.
Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.
Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése-e a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

Nincsenek megjegyzések