Breaking News

Andy Serkis élőben olvassa fel a teljes A hobbit könyvet!

Andy Serkis, akit a Gyűrűk ura rajongók leginkább Gollamként ismernek, szuper jótékonysági kezdeményezéssel jelentkezik holnap.



Fel fogja nekünk olvasni élőben a teljes A hobbit könyvet. Bizony, az egész regényt!
Eközben két jótékonysági szervezetnek gyűjt, a két szervezet egyenlően elosztva kapja majd a befolyó összeg felét-felét. Az egyik szervezet az NHS Charities Together, a másik pedig a Best Beginnings. Előbbi a brit egészségügyi szervezetek jótékonyságát fogja össze, utóbbi pedig felzárkóztatni próbálja a hátrányos helyzetbe született babákat és csöppségeket, illetve az ilyen körülmények között gyermeket váró szülőket és a friss szülőket segíti - velük ráadásul Serkis már évek óta együtt dolgozik.

A színész videóban jelentette be a hírt, amiből az is kiderül, hogy Gollam is vele tart majd a felolvasásban. 

Ahogy mondta: "Annyian szenvedünk most a karanténban. Bár nehéz időket élünk, szeretnélek titeket meginvitálni az egyik legnagyobb fantasykalandba, amit valaha írtak, egy 12 órás fotelmaratonra Közepföldére, miközben két csodálatos jótékonysági szervezetnek gyűjtünk, akik nagyszerű munkát végezve segítenek azoknak, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá."

A felolvasáshoz egy GoFundMe kampány indult, itt várják a felajánlásokat. Ami azt illeti, a célul kitűzött összeg harmada már most megvan! Ami azért is jó hír, mert a beharangozó szöveg szerint lehetséges, hogy valami extra meglepetés is lesz, ha összejön a 100.000 font, amit célul tűzött ki a színész.

Ezen az oldalon teszik majd közzé a linket is, amin a felolvasást követhetjük.

12 órát írnak a hivatalos közleményben, de ezt persze nem tudjuk - és ők sem - ennyire pontosan belőni, valószínűleg valahol 10 és 12 óra között lesz a felolvasás hossza.

A felolvasás magyar idő szerint holnap, azaz május 8-án 11-kor kezdődik.

A beharangozó videó:


Nincsenek megjegyzések