Breaking News

Armentrout rajongók - újabb Wicked szereplőről hullt le a lepel!

Ma reggel már megosztottam a tegnap esti casting hírt a Wicked film kapcsán, és most itt az újabb!

Ezúttal Renről hullt le a lepel, akit nem más alakíthat majd, mint Liam Hall. Néhányan már láthattátok A zöld íjász, a Lucifer és az új Sabrina sorozatokban.

Az írónő azt írta, amint meglátta a színész demóját, az intenzív pillantását és azt, hogy milyen jól bánik a karddal, rögtön tudta, megtalálták a tökéletes Rent.Mit szóltok? Nektek tetszik a választás?


A könyv fülszövege:

A dolgok kezdenek elfajulni New Orleansban.
A huszonkét éves Ivy Morgan nem épp egy átlagos főiskolás. Ő és a hozzá hasonlók jól tudják, az embereken kívül más lények is járnak-kelnek a Francia negyed utcáin, hogy szórakozást keressenek… és táplálékot. Ivy életét teljesen mértékben kitölti a Rend tagjaként végzett munkája. Nem is lehetne ez másként, hiszen azok a lények, akikre most vadászik, négy évvel ezelőtt mindent elvettek tőle. Romba döntötték a világát, megszakasztották a szívét.
Ivy álmában sem gondolta volna, hogy a szigorú keretek közé szorított életébe belép egy olyan ember, mint Ren Owens. A srác maga a megtestesült tökély. Az erdőzöld szemű, igéző mosolyú, százkilencven centi magas vonzerő minden bizonnyal számos lány szívét összetörte már. Rejtélyes, már-már természetfeletti képességével mindent meg tudna adni Ivynak, amire vágyik. Ám ha a lány közel engedi magához, az éppolyan veszélyes lehet, mint az utcákon ólálkodó hidegvérű gyilkosok utáni hajsza. Ivyt annak idején majdnem felemésztette egykori szerelmének az elvesztése. De most Ren és közte szikra gyúl, ami hamar lángra is lobban. Ivy mélyen legbelül többre vágyik… többre annál, hogy életét a múltja által kijelölt kötelességnek szentelje csupán.
Ám ahogy egyre közelebb kerül Renhez, rájön, nem ő az egyetlen, aki titkokat őriz, amik elszakíthatják a kettejük között kialakult vékony szálat. Biztos abban, hogy van valami, amit a fiú nem mond el neki. Már nem is tudja igazán, mi jelent rá nagyobb veszélyt: a várost elfoglalni készülő ősi teremtmények, vagy a férfi, aki a szívébe és a lelkébe kíván férkőzni.


A magyar jogokat a Könyvmolyképző már megvásárolta, egyelőre várjuk a megjelenést, amit a legutóbbi hírek szerint valószínűleg a film környékére fognak igazítani.

Nincsenek megjegyzések