Breaking News

Hírek a Percy Jackson tévésorozat forgatásáról és premierjéről

Ha esetleg valaki lemaradt volna a hírről: újabb adaptáció készül a Percy Jackson könyvekből, ezúttal egy tévésorozat, ami a Disney+-on debütál majd.

A rajongóknak jó hír lehet, hogy Rick Riordan, a szerző - aki maga is utálja a Percy Jackson filmeket - maga vette kezébe a dolgot, és ő dolgozik a forgatókönyvön, valamint ott lesz a széria készítésénél végig.




A legutóbbi hírek szerint a széria minden évada egy könyvnek felel majd meg, azaz az egyes évadok követik majd a könyvek eseményeit - erre garancia lehet a szerző személye is.

Ugyan Rick Riordan és felesége - akik együtt dolgoznak a forgatókönyvön és vezetik a direkt erre a célra létrejött produkciós cégüket - folyamatosan óvatosságra intenek, már ami az időpontokat illeti.

De most Becky Riordan jó híreket osztott meg Twitteren: a pilot forgatókönyvét a csapatuk már el is küldte az illetékeseknek. Ez azért fontos lépés, mert a folyamat nagyon lassú, így viszont már beindulhatnak a kerekek.



The DisInsider oldal máris tudni véli, hogy a sorozat első évadának forgatása 2021 nyarán kezdődhet. Ebből kiindulva 2021 elején már kapnunk kellene castinghíreket, a premiert pedig 2022-re lövik be.

Nincsenek megjegyzések