Breaking News

Első blikkre cikinek tűnik a Grincs musical

Az NBC-nél most már szinte hagyomány, hogy mindenféle színpadi musicalprodukciókkal állnak elő, ami a gyakorlatban mindig egy élő show - talán emlékeztek, volt például a Grease-ből és A kis hableányból is ilyen.

Ezúttal Dr. Suess Grincséből készül egy ilyen változat, ami azért kicsit meredekebb vállalás, pont a Grincs miatt.



A sztorit legtöbben talán nem a könyvből - itt írtam róla értékelést -, hanem a legismertebb, Jim Carrey főszereplésével készült filmből ismerik, de nem is olyan régen készült animált változat is, Benedict Cumberbatch-csel a címszerepben.

De itt ugye meg kell jegyezni, hogy míg az élőszereplős filmnél hatalmas büdzsé és egy egész csapat maszkmester volt benne abban, hogy a Grincs megszülessen, addig az animált változatnál pedig aztán tényleg semmilyen fizikai korlát nem kötötte meg a filmesek kezét.

Egy színpadi változatnál azonban ez sokkal nehezebb. És míg színpadon ez könnyen megbocsátható, ha ezt a változatot kvázi filmként vetítik, ott azért már bőven van mibe belekötni.

A musical főszerepében egyébként a Glee-ből ismert, Matthew Morrisont láthatjuk, aki a minap közzétett beharangozó videó miatt kapott hideget-meleget - nem véletlenül.

Mutatom, hogy fest majd Grincsként:




Ti mit gondoltok?

Nincsenek megjegyzések