Breaking News

Az Amazon berendelte Lauren Oliver Pánikjának pilotját!

Az Amazon végre felfedezte, hogy a fiatal célközönségben is van fantázia, így egyből három YA korosztálynak szóló sorozatot is berendelt - ezek közül kettő eredeti történet, egy viszont feldolgozás: méghozzá Lauren Oliver 2014-es regényének, a Panicnak az adaptációja, ami már nálunk is megjelent a Ciceró gondozásában.





Ha esetleg valaki nem olvasta, a sztori:

Heather soha nem gondolta volna, hogy részt fog venni a Pánikban, a legendás versenyben, a végzős gimnazisták megmérettetéseiben, amelynek rendkívüli tétje van – mindenekfelett a busás nyeremény. Soha nem képzelte magát bátornak, sőt azt sem gondolta, hogy valaha küzdeni fog vagy kiáll magáért. Amikor azonban talál valamit, és valakit, akiért küzdhet, rájön, hogy bátrabb, mint hitte volna.
Dodge viszont soha nem félt a Pániktól. Mélységes titka rendkívüli hajtóerő, és biztos benne, hogy a győzelmet is garantálja neki. Azt azonban nem tudja, hogy mások is őriznek titkokat. Mindenkinek oka van játszani.
Heather és Dodge számára a játék új szövetségeket, váratlan felfedezéseket hoz, és mindkettőjüket megismerteti az első szerelemmel. Ráébreszti őket, hogy néha azokra a dolgokra van a legnagyobb szükségünk, amelyektől a legjobban félünk.

A pilotot maga Lauren írta, a két producer, Joe Roth és Jeff Kirschenbaum segítségével.

A hírt az írónő maga is megosztotta Twitteren:


Nincsenek megjegyzések