Breaking News

Már rendezője is van a Lauren Oliver regényéből készülő Pánik pilotjának

A jó hír, hogy az Amazon berendelte a Pánik tévésorozat pilotját, Lauren Oliver YA regénye alapján, már nem új információ.

Ám míg legutóbb még csak az írókat ismertük, most kiderült az is, ki rendezheti az első epizódot. Ő pedig nem más, mint Leigh Janiak - őt esetleg a Nászút rendezőjeként ismerhetitek.

Ha esetleg valaki nem olvasta, a sztori:

Heather soha nem gondolta volna, hogy részt fog venni a Pánikban, a legendás versenyben, a végzős gimnazisták megmérettetéseiben, amelynek rendkívüli tétje van – mindenekfelett a busás nyeremény. Soha nem képzelte magát bátornak, sőt azt sem gondolta, hogy valaha küzdeni fog vagy kiáll magáért. Amikor azonban talál valamit, és valakit, akiért küzdhet, rájön, hogy bátrabb, mint hitte volna.
Dodge viszont soha nem félt a Pániktól. Mélységes titka rendkívüli hajtóerő, és biztos benne, hogy a győzelmet is garantálja neki. Azt azonban nem tudja, hogy mások is őriznek titkokat. Mindenkinek oka van játszani.
Heather és Dodge számára a játék új szövetségeket, váratlan felfedezéseket hoz, és mindkettőjüket megismerteti az első szerelemmel. Ráébreszti őket, hogy néha azokra a dolgokra van a legnagyobb szükségünk, amelyektől a legjobban félünk.

Nincsenek megjegyzések