Breaking News

Teljesen új karakterek is feltűnnek Az oroszlánkirály "élőszereplős" folytatásában




Ha esetleg valaki még nem hallott róla: igen, folytatást kap az "élőszereplős" Az oroszlánkirály. 

Ráadásul teljesen új történetet kapunk, tehát akiknek a Rómeó és Júlia ihlette második rész jut eszébe, amit jó eséllyel még VHS kazin nézett - nos, azt a sztorit egyelőre felejtse el, ez egy másik második rész. 

A Disinsider információi szerint a folytatásra visszatér két, már általunk ismert karakter: Zordon és Mufasa, igaz, őket majd fiatalon láthatjuk. Rajtuk kívül viszont lesz egy sor új szereplő is a sztoriban, akiket eddig még nem ismerhettünk. 

A stúdió egyelőre a fiatal Zordon és Mufasa szerepére castingol, a hírek szerint 8 és 13 év közötti színészeket keresnek. A főszereplők ők lesznek, a sztori pedig Mufasa múltjét mutatja be.

Az új szereplők között ilyen neveket találunk: Adah, Horatio, Elijah, Celia, Kaliban, Cardi és Zola. Ez egyébként érdekes, mert sok Shakespeare-től már ismerős nevet találhatunk közöttük, ami nyilvánvaló utalás lehet arra, hogy már maga Az oroszlánkirály is egy Hamlet újragondolás, és jogosan merül fel a kérdés, lehetséges-e, hogy ezt az utat követik majd a folytatással is. (Hozzá kell tenni, számomra ez azért is meglepő, mert az eredeti mesében a nevek jelentős része szuahéliül volt - a Simba például egyszerűen oroszlánt jelent -, ezek pedig nyilvánvalóan nem ilyen nevek.)

A filmet a Moonlight Oscar-díjas rendezője, Barry Jenkins készíti.

Nincsenek megjegyzések