Breaking News

Moly pipáló - nov. 23-29.


Sziasztok!

Megint itt a Moly múlt heti tíz legnépszerűbb könyve, úgyhogy megint pipálunk!

November 23-a és 29-e között a legolvasottabb könyvek:





Leiner Laura: Illúzió 
Kelly Oram: Cinder és Ella 
E. L. James: Grey 

Andy Weir: A marsi ✔ 
Sarah J. Maas: Heir of Fire - A tűz örököse
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás
Cassandra Clare: Csontváros


E. Lockhart: A hazudósok ✔ 
Antoine de Saint-Exupery: A kis herceg
J. L. Armentrout: Shadows - Árnyak






8/10

Az átlagom javult a múlt héthez képest, és ez nem is meglepő - visszatértek az uralomra az ifjúsági regények ezek a héten. 

Természetesen vannak kivételek, még mindig tartja magát A marsi a listán, és itt van a Grey is, valószínűleg még egy darabig lesznek is. (Utóbbiról hamarosan érkezik az értékelésem.)

De felkerült a listára jó néhány új megjelenés, amire már régóta vártak a rajongók: itt az Üvegtrón sorozat folytatása, A tűz örököse (hamarosan jön az értékelés), a Gyönyörű megváltás a legújabb Maddox fiúval és persze a Luxen sorozat új kötete, a Shadows - Árnyak. 

Visszatérő ifjúsági az Illúzió, ami még mindig az első helyen trónol, illetve A hazudósok, amit mostanában nagyon sok helyen látok - sokan megtalálták maguknak. :)

Új a listán, bár nem friss megjelenés, a LOL kötet, a Cinder és Ella (nálam még olvasásra vár, de kíváncsi vagyok) és a Csontváros - utóbbi elég meglepő, de talán az egyre több hivatalos Shadowhunters promó, illetve a közeledő Árnyvadász tali lehet az oka az újraolvasásoknak. :)  

Nincsenek megjegyzések