Breaking News

Új Star Warson dolgozik Veronica Roth, a Divergent írónője!

Sziasztok!

Úgy tűnik, az új Csillagok háborúja film szele Veronica Roth-t is megérintette. Az írónő ugyanis elárulta, miről szól majd következő könyve, az első a nagysikerű Divergent - A beavatott sorozat után.



Ezt írta Tumblr-en:

"Az új könyvem egy sci-fi fantasy sztori, ami egy extrém politikai nyugtalanság idején játszódik (innen a Csillagok háborúja hasonlítgatások, amikről már hallhattatok!). Van benne egy Akos nevű fiú, akit a fivérével együtt elrabolnak és egy ellenséges országba visznek. Amikor ennek a helynek a diktátora a testvére életét fenyegeti, Akosnak nincs más választása, mint egy Cyra nevű lánnyal dolgozni (aki a diktátor húga), hogy megmentse őt. De Cyra bizalmát - és kedvességét! - nehéz kiérdemelne... enyhén szólva. A heves barátság, ami Akos és Cyra között kialakul, nagyobb veszéllyel fenyeget, mint amit bármelyikük képzelni mert volna."

A HarperCollins és az írónő nyilatkozatai szerint a sorozat első része 2017-re várható, a második pedig 2018-ra.

Az írónő elmondása alapján nem akarja siettetni a történetet, egy kicsit hátrébb lépett, máson dolgozott, hogy sokkal átgondoltabb lehessen a történet. A Divergenthez képest sokkal türelmesebb volt saját magához.

Így végül arra az évre időzítették a megjelenést, amikor a trilógia negyedik filmje a mozikba kerül. Ez egyébként okos döntés, még pont nem felejti el senki az írónőt, és ha a film körüli nagy felhajtás közepette hozzák a könyvvel kapcsolatos híreket, máris jó esélyekkel indul a történet.

2 megjegyzés:

  1. Akos? Akkor ezek szerint nem múlt el nyomtalanul a nyári erdélyi kiruccanása, vagy éppen maga a rokoni szál adta az ihletet :D

    VálaszTörlés