Breaking News

Jön A végzet ereklyéi színező!

Na tessék: én megmondtam! 

Már hónapokkal ezelőtt felvetettem a kérdést, miért is nem érkezik még tulajdonképpen A végzet ereklyéi színező? Cassandra Clare számára minden adott volt hozzá, a sikeres sorozaton túl még egy sikeres illusztrátor is, hiszen Cassandra Jeannel összefogva már több projektet megvalósítottak az Árnyvadászok világához. Cassandra Jean illusztrációkat készített az első kiadásokba, a Shadowhunter's Codexbe, megrajzolta a tarotkártyákat és a virágos kártyákat, a beharangozó illusztrációkat a friss megjelenésekhez, nem beszélve a számos "csak úgy" alkotásról. Ó, no meg a közös képregénytervről! 

Az Árnyvadászok világához kapcsolódó színező a Lord of Shadows, a The Dark Artifices sorozat második részével együtt érkezik, 2017 áprilisában. 

A könyv egyelőre The Mortal Instruments Coloring Book néven fut, röviden, tömören. 

Cassandra Jean illusztráció (nem a színezőből)


A hivatalos leírás a Simon and Schuster honlapjáról:

Tapasztald meg, milyen Cassandra Clare nemzetközi bestseller könyveinek Árnyvadász világa, ahogyan még sohasem: negyvenöt eddig még nem látott, aprólékosan kidolgozott illusztrációval egy felnőtt színezőben! 

A New York-i Intézet megszentelt csarnokaitól kezdve Alicante csillogó üvegépületeiig, a Csontváros mélységeitől a tündérek erdőiig, Cassandra Clare A végzet ereklyéi sorozatának világa életre kel ebben a lélegzetelállító színezőkönyvben. A negyvenöt illusztrációk mellett szövegrészleteket is talált, kiemelten néhány korábban még illusztrációkon nem látott jelenetekkel A végzet ereklyéiből. Az eredeti fekete-fehér illusztrációk Cassandra Jean, a Bane krónikák és a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról művészének munkái. Ez a könyv elmaradhatatlan ajándék minden Cassandra Clare rajongó életében!


Ó, és mondom a slussz poént: A végzet ereklyéi színező, így nagy eséllyel érkezik majd a többi sorozathoz is.

Nincsenek megjegyzések