Breaking News

Itt egy új állandó Shadowhunters szereplő

A Shadowhunters második évadának forgatása már elkezdődött, ahogy erről korábban írtam is. Viszont egyelőre új állandó szereplőkről nem szólt a fáma.

Most ez is megváltozott, a Deadline bejelentette a legújabb szereplőt: Nick Sagar visszatérő szereplő lesz, méghozzá Victor Aldertree-t alakítja majd, egy "elbűvölő Klávé tagot, aki azután érkezik a New York-i Intézetbe, hogy Jace elment Valentine-nal."



Egy Victor Aldertree van a könyvekben is, de ő feltételezhetően jóval idősebb volt, mint a sorozatban lesz. Ugyan a könyvbéli karakter pontos korát nem ismerjük, mivel magas rangra emelkedett, nem lehet olyan fiatal, mint a színész, aki alakítani fogja. A szereplőt egyébként a könyvben alacsony, köpcös és kopasz emberként írják le - ez Nick Sagarra szintén nem igaz. 

Úgyhogy ezzel újabb eltérés lesz az alapanyag és a sorozat között, bár igaz, Victor Aldertree-re nagy eséllyel a legtöbben nem is emlékeznek. Kérdés, milyen szerepet szánnak majd neki a sorozatban. 

Mindenesetre ezzel egy újabb szexi szereplőt sikerült beleírni a sorozatba, ráadásul Nick Sagar a diverzitást is szolgálja, így egyelőre úgy tűnik, a sorozat halad tovább azon az úton, amin elindult: az idősebb szereplőket fiatalítják, és nagy hangsúlyt fektetnek rá, hogy mindenféle rassz képviseltetve legyen, függetlenül a könyvtől. A plusz izomzat meg soha nem árthat a nézettségnek. 

Nincsenek megjegyzések