Breaking News

Leleplezték az Eleven testek folytatásának borítóját!

Isaac Marion elég sokáig dolgozott az Eleven testek folytatásán, ám az már kiderült egy ideje, hogy nem kell rá túl sokat várni: egészen pontosan február 7-én kerül majd az amerikai polcokra. Sőt, rögtön két új kötet is érkezik a sorozatba, mert az eredetileg tervezett második rész, a The Living szerkesztésébe kezdett, rádöbbent, hogy ez valójában két regény. Így kettébontotta: most érkezik a Burning World, utána pedig a The Living. 

A szerző ma a borítót is leleplezte sőt, néhány dolgot el is árult róla. 



R és Julie most már nincsenek egyedül: ott vannak egymásnak, vannak barátaik, de a világnak egy kevéssé ismert szegletében élnek, és csak most kezdenek rádöbbenni, mennyi mindent nem értenek abból, ami körülveszi őket. Ez a történet arról szól, milyen kilépni a biztonságból - kilépni az otthon biztonságából, az üres múlt biztonságából -, és szembenézni azzal, kik is ők és mit kell tenniük. 

A sok szín a borítón az író elmondása alapján azt mutatja be, hogyan látja nagyon másként R most a világot. "Újra belép az élők világába, ami egy fényes és zajos hely, gyönyörű, de félelmetes. Ott van neki Julie, hogy vezesse, de neki is megvannak a maga problémái."

Forrás

Nincsenek megjegyzések