Breaking News

Részlet és illusztráció a Lady Midnight folytatásából!

Cassandra Clare egy újabb kis részletet osztott meg a következő Árnyvadász regényből, a The Dark Artifices sorozat második részéből. A Lady Midnight után a Lord of Shadows is izgalmasnak ígérkezik. A jelenlegi tervek szerint a kötet jövő áprilisra várható. 

A jelenethez Cassandra Jean illusztrációt is készített: 
"Amikor Emma belépett a szobájába, a melegítőjében és a trikójában, és épp próbálta szárazra törölni a haját egy zöld törölközővel, Markot találta az ágya lábánál összegömbölyödve, aki az Alíz Csodaországban egy példányát olvasta.

Pamut pizsialsó volt rajta, amit Emma vett három dollárért egy út széli árustól. Illett hozzá, mert meglepő módon hasonlított azokra a bő, könnyű anyagú nadrágszerűségekre, amiket a tündéreknél hordott. 

Ha zavarta is, hogy zöld lóherék borították és a GET LUCKY, azaz Legyen szerencséd szavak sora, nem mutatta. Felült, amikor Emma megérkezett, beletúrt a hajába és rámosolygott. 

Marknak olyan mosolya volt, amitől összetört az ember szíve. Végigfutott az egész arcán, csillogott tőle a szeme is, belülről töltötte el tűzzel kék és arany szemét. 

- Furcsa egy este, valóban - mondta. 

Emma mérgesen a csípőjére tette a kezét. - Ne valóbanozz itt nekem." 

Nincsenek megjegyzések