Breaking News

Ransom Riggs maga kalauzol a Vándorsólyom film kulisszái mögé

Kijött egy új videó a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei filmhez, melyben Ransom Riggs, a szerző vezet körbe a film helyszínein, és arról is mesél, pont így képzelte. Azért milyen érzés lehet, amikor szerzőként sétálgatsz azokon a helyeken, amelyek a te fantáziádból születtek?A történet: 

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.
Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.
Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy mi a dolga...

És akkor végül itt az a bizonyos videó Ransom Riggs útmutatásával: 
A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeit Tim Burton rendezi, és szeptember 29-én debütál a magyar mozikban. 

1 megjegyzés:

  1. Imádom!
    Egy hete fejeztem be a könyvsorozatot, és nagyon várom a filmet! Csak kár, hogy ott van egy össze-visszaság Olive-val és Emmával. Hm. Mindegy. Így is nagyon várom. :) ;)

    VálaszTörlés