Breaking News

Előzetes készült Stephenie Meyer új könyvéhez

Egyre jobban közeleg Stephenie Meyer felnőtt thrillerjének megjelenése, Amerikában és nálunk is november 8-án kerülhet a polcokra a kötet.

Így természetesen nem meglepő, hogy kicsit beindult a promója is, most éppen könyvelőzetest kapott A Vegyész.

A könyv fülszövege: 

Letehetetlenül izgalmas regény egy okos és elszánt nőről, aki valaha titkos ügynök volt, de most folyamatos életveszélyben, korábbi megbízói elől bujkál. Az amerikai kormánynak dolgozott, de ezt nagyon kevesen tudják róla. A szakmája egyik legkiválóbb tehetsége volt, egy olyan részleg legféltettebb titka, amelynek még neve sincs. Amikor pedig kockázati tényezővé vált, figyelmeztetés nélkül törtek az életére. Azóta ritkán marad egy helyen, és állandóan megváltoztatja a nevét. Megölték az egyetlen embert, akiben bízott, de ő még mindig fenyegetést jelent volt megbízóinak, mert tud valamit, amit nem kellene. Holtan akarják látni. Méghozzá hamar. Amikor a korábbi felettese felajánlja a kiutat, ő belátja, hogy nincs más választása. El kell vállalnia egy utolsó ügyet. De az információ, amelynek birtokába jut, csak még veszélyesebb helyzetbe sodorja. Élete legkeményebb harcára készül. Késlekedés nélkül veti bele magát a dolgok közepébe, ám hamar beleszeret egy férfiba, aki jelentősen rontja a túlélési esélyeit. Amint a lehetőségei elfogynak, kénytelen lesz úgy használni a különleges képességeit, ahogy a legszörnyűbb álmaiban sem képzelte volna. Stephenie Meyer a Twilight Saga és A burok óriási nemzetközi sikerei után most egy kemény, de annál elragadóbb főhősnővel tér vissza. Feszesen megírt, váratlan fordulatokban gazdag regényével ismét megmutatja, hogy miért ő ma a világ egyik legnépszerűbb írója.






Túl sokat azért nem mutat, de van egy hangulata, és a figyelem felkeltésére alkalmas lehet. És érdemes megnézni, mennyire nem a Twilight-szerző reklámra mennek rá, hiszen annyira más célközönséget célzott meg Meyer, nem biztos, hogy jó pont lenne, hogy ő az bizonyos vámpíros... Mindenesetre arra azért rávilágítottak, hogy New York Times bestseller szerző, az meg már egy másik kérdés, mivel. 

Érdemes még addig előrendelni, amíg nagyobb rá a kedvezmény!

Nincsenek megjegyzések