Breaking News

Valóban mozognak a képek az életre kelt Harry Potter újságban!

Az Empire magazin már eddig is részt vett a Legendás állatok és megfigyelésük film promójában, de ilyen csoda eddig még nem volt: elkészült a mozgó címlapos újság a valóságban is!

A Harry Potter világának egyik sajátossága, hogy a képek mind mozognak: a festmények a falakon, a könyvek borítói és az újságcikkek képei. Eddig csak ámulattal figyeltük a trükköt a filmekben, és persze használtuk a fantáziánkat olvasás közben, most azonban az Empire valóban elkészítette a mozgó újságot!

Egyébként a címlap részleteire is érdemes odafigyelni: Göthét és Porpentinát körözik, Grindelwald támadásai egyre veszélyesebbek, valamilyen katasztrófa miatt újra akarják tárgyalni a hoppanálás engedélyezésének korhatárát, a varázslók pedig nemzetközi vésztalálkozót tartanak


A legújabb szám a The New York Ghost című amerikai varázslólap külsejével jelenik meg, két beágyazott videóval a címoldalon. Az egyik videó egy exkluzív kulisszák mögötti film a Legendás állatokhoz, a másik pedig a film legutóbbi előzetes. Az újság különlegessége az is, hogy nem csak egyszer-kétszer élvezheti az ember, hiszen fel lehet tölteni. 

Ami a technikai megvalósítást illeti, Jonathan Pile, az Empire felelős szerkesztője elárulta, mi a címoldal titka. Dupla rétegű a címoldal, a két réteg közé pedig betettek egy kis képernyőt. 

Ha valaki meg akarja szerezni a különleges, limitált kiadását, sietnie kell. Csupán 5000 darab készül belőle, és nem is elérhetetlen az ára, 9,99 fontért lehet lecsapni rá mától. 

És íme mindez videóban: 





Ha ez a csoda nem is, a filmes könyv nálunk is érkezik. Katt érte a borítóra!


Nincsenek megjegyzések