Breaking News

Twilight aukció - vedd meg Bella esküvői ruháját vagy a ballagási kalapos falidíszt!

A Twilight rajongó gyűjtők most örülhetnek: a Summit Entertainment és a Prop Store közös aukcióján több, mint 900 kelléket, jelmezt és miegymást lehet beszerezni - egyenesen a Twilight filmekből! 
Az aukción olyan darabok kelnek majd el, mint Bella látomásbéli esküvői ruhája, véres és sima változatban - mindkettő 750$, tehát körülbelül 200.000 forint a kikiáltási ára -, Edward naplója - 50$-ról, azaz kb. 13.000 forintról indul - vagy éppen Jacob motorja - 2500$-os, azaz majdnem 700.000 forintos kikiáltási árral - vagy éppen Bella eljegyzési gyűrűje 1500$-os, azaz kb. 400.000 forintos kikiáltási árral. 
De beszerezhető - akár 1000$-os áron - Edward teljes jelmeze abból a bizonyos erdős jelenetből is: Az én egyik személyes kedvencem az a szett, amit Edward Bella szülésénél viselt, kétféle változatban is, 50$-tól kelhet el:A másik a Cullen ház fali éke:Ezeken kívül is számos más kisebb dolog kerül eladásra, olyasmik is, amikre talán nem is emlékszik már az ember a filmekből, például Eric táskája, Charlie igazolványa vagy a Rómeó és Júlia példánya a New Moon elejéről.

Az aukciót november 19-én és 20-án tartják, és akár személyesen, akár telefonon, akár online lehet licitálni.

A teljes listáért katt IDE.

Nincsenek megjegyzések