Breaking News

Lily Collins memoárt írt!

A 27 éves Lily Collins úgy döntött, memoárt ír. Ez egy ilyen fiatal nőtől meglepő lehet, de majd meglátjuk, milyen lesz a végeredmény. 

Az Unfiltered - No Shame, No Regrets, Just Me, azaz a Szűrő nélkül - Nincs szégyen, nincs megbánás, csak én kifejezetten a szerelmi életéről szól majd, és korábbi, "extrém módon nehéz" kapcsolatait veszi számba. 



- Nem támadásról van szó, hanem arról, hogy megmutassuk, a helyzeteket, amikbe kerülsz az életben, hogyan fordíthatod leckékké - mesélte arról, miért döntött az írás mellett. 

A könyv igazi könyvmoly csemege lehet, ugyanis Lily Collins korábbi párjai között van a Twilightos Taylor Lautner és Jamie Campbell Bower is, akivel a Csontváros forgatásán jött össze, de a távkapcsolat nem működött. Ennek ellenére másodszor is megpróbálták, de ennek is szakítás lett a vége. Úgyhogy elég nagy bizonyossággal mondhatjuk, hogy A végzet ereklyéi filmben Jace-t alakító színész, akivel Lily annak idején még közös tetkók is csináltatott, helyet kap majd a lapokon. Így talán néhány kulisszák mögötti infót is kapunk majd a Csontváros forgatásáról.

A randizáson kívül terítékre kerül a híres családja, a testképzavar és az, hogyan találta meg az önbizalmát.

Én kíváncsi vagyok. De még kicsit várni kell, jövő márciusban érkezik a HarperCollinsnál.


1 megjegyzés: