Breaking News

Itt az Angelfall 3. borítója, teljes lesz a trilógia!

Végre, végre, végre előrendelhető az Angelfall trilógia harmadik része, az End of Days - A vég napjai! 

Így megérkezett végre-valahára a borító is! 





Fülszöveg:

„A trilógia csattanós befejező kötete további titkokat tár fel a főszereplők, szeretteik és angyali ellenfeleik életéről.” – Common Sense Media
 
Penryn és Rafi menekülnek, miután az angyaloktól sikerül megszökniük. Kétségbeesetten keresnek egy orvost, aki helyre tudná hozni azokat a változtatásokat, amiket az angyalok végeztek Rafin és Penryn húgán. Kutatás közben felbukkan valami Rafi múltjából, és olyan sötét erőket szabadít el, melyek mindkettejükre nézve végzetesek lehetnek.
Az angyalok által az emberekre szabadított apokaliptikus rémálomban mindkét oldal a totális háború felé sodródik. Valószínűtlen szövetségek köttetnek, a haditervek folyton módosulnak.
De ki fog győzedelmeskedni?
A Föld feletti uralomért folyó harcban Rafinak és Penrynnek döntenie kell, melyik oldalra álljanak, kit válasszanak: a saját fajtájukat vagy egymást?
 
Gonosz angyalok és egy talpraesett hősnő, aki nem nyavalyog. Üdítő változatosság. Vesd bele magad!

És íme együtt a három rész:



És egy kis meglepi, idézet a könyvből:

"Végre vigyorogva kinyitja a szemét. Ahogy meglát, leesik az álla.
- Mi van rajtad? - Tetőtől talpig végigmér.
Olyan kényelmes, hogy el is feledkeztem róla, hogy levágott aljú pólóban és sztreccs boxerben vagyok. Végignézek magamon, van-e miért feszélyezve érezzem magam. A ruházatom kellőképpen takar, eltekintve a hasamtól. És talán a lábamból is a szokásosnál kicsivel több látszik.
- Kérdez a fickó, aki folyton ing nélkül szaladgál? 
(...)
- Férfialsó van rajtad?
- Aha. Pont jó rám.
- Kié?
- Senkié. Az egyik fiókban találtam.
Kinyújtja a kezét, és a kirojtosodott szárból húzni kezd egy lógó cérnaszálat. Az anyag felfeslik, lassan kígyózó mozgással szálakra bomlik, amitől az alapból is rövid rövidnaci még rövidebb lesz."

Nincsenek megjegyzések