Breaking News

Egyszerűen varázslatos az új A szépség és a szörnyeteg előzetes

Megérkezett A szépség és a szörnyeteg utolsó, legvarázslatosabb előzetese! 

Az új előzetes már sokkal többet mond a történetről, és nem sokkal többet is mutat meg belőle. És ez nem csak a jelenetekre vonatkozik - többet tudunk meg Belle-ről is, és igen, ez az előzetes már nem csak arra koncentrál, hogy kiemelje az animációs és az új, élőszereplős változat közötti párhuzamokat, hanem megmutatja az apró különbségeket is.



Engem legjobban például az lepett meg, hogy Belle az átokról beszélget. Viszont az már ennyin is látszik, hogy Belle még határozottabb, mint a mesében - gyakorlatilag kikényszeríti, hogy az apja helyett ő maradjon a kastélyban, és rögtön megígéri azt is, hogy meg fog szokni. Ráadásul ott van például az a jelenet is, ahol olvasni tanít egy kislányt. Hajrá! A legdrámaibb természetesen a farkasos-gyógyítós rész, szerintem nagyon jól sikerült. Amin a legjobban nevettem, Gaston jelenete az elején, nem lövöm le a poén. 

Összességében nagyon-nagyon tetszett az előzetes, bár valószínűleg sokakat zavar majd, hogy túl sokat mutat. Engem nem, hiszen végtére is ismerjük a sztorit, ráadásul is lesz még meglepetés bőven - például a dalok, hiszen azokból most sem kaptunk újat. Illetve kaptunk, de nem olyat, amit a szereplők énekelnek, hanem a Tale as Old as Time Ariana Grande-John Legend változatát. 

Nevezzetek érzelgősnek, de én megkönnyeztem az előzetest, alig várom a márciust. 


1 megjegyzés:

  1. Basszus én is megkönnyeztem, pedig már legalább tízszer megnéztem tíz perc leforgása alatt. :)
    Ha mást nem is nézek meg idén a moziban, ezt tuti!

    VálaszTörlés