Breaking News

Robert Sheehan lesz Peter Jackson filmjének főszereplője!

Már a címet olvasva mosolyra görbül a szám!

Azt, hogy Peter Jackson, A Gyűrűk ura filmek rendezője újabb könyvadaptációra csapott le, még tavaly októberben olvastam. De őszintén szólva csak mértékkel mertem örülni, ugyanis több adaptációhoz a nevét adta már, és néhányból azóta se lett semmi. 

Most viszont úgy tűnik, a Mortal Engines előkészületei bizony beindultak!

A Philip Reeve regényéből készülő film forgatókönyvét Peter Jackson írja, és ő az egyik producer is, mellette pedig a producerek között van több A Gyűrűk urán és a Hobbiton vele dolgozó szakember.

Most viszont két szereplőről is lehullt a lepel, köztük a főszereplő Tomról is!

Őt pedig nem más alakíthatja majd, mint a Csontvárosból és a Misfitsből már nálunk is ismerős Robert Sheehan! 

Mellé csatlakozik a szereplőgárdában Ronan Raftery, aki egy másik adaptációban, a Legendás állatok és megfigyelésükben tűnt fel legutóbb.



Ami a sztorit illeti... A Mortal Engines egy négy részes sorozat első része, így könnyen lehet, hogy még folytatásokra is a számíthatunk, ha jól alakulnak a dolgok. (És ha már szóba került a Csontváros, kis érdekesség: a harmadik kötet címe Infernal Devices, azaz Pokoli szerkezetek.) 

A könyv a távoli jövőben játszódik, ahol a Föld városai immáron hatalmas kerekeken járják a bolygót, egymással versenyezve a kevéske megmaradt betevőért. Az egyik guruló városban él Tom Natsworthy, aki váratlanul összetalálkozik egy rejtélyes fiatal nővel "kintről", és ezzel örökre megváltozik az élete. 

A hírek szerint a film forgatása már idén tavasszal megkezdődik Új-Zélandon, és 2018. december 14-én debütál a mozikban.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én rettentő izgatott lettem!

Nincsenek megjegyzések