Breaking News

Magnus és Alec első randija

Bevallom őszintén, nem követem rendszeresen a Shadowhunters - azt hiszem, az okok mindenkinek nyilvánvalóak, mert nem nagyon tartottam magamban. 

Mindenesetre nehéz elkerülni a dolgokat, és egy-egy poént vagy jelenetet magában, a nagy egészen kívül még így is tudom értékelni.



Most épp Alec és Magnus első randijából mutattak meg egy részletet. És bár szerény véleményem szerint a Malec szál az, ami nagyjából a hátán viszi a sorozatot, be kell vallanom, kissé meglepett ez a biliárdos dolog. 

Az eredeti regényekben Magnus és Alec első randijáról nem esik szó, viszont a később megjelent Bane krónikák novellák közül az egyik pontosan erről szól. És bár nyilván teljesen más alaphelyzetből indul a dolog - hiszen az ottani feszengés itt most kevéssé indokolt -, valahogy... malecesebb szerintem az az első randi, és szépen megmutatja, milyen különbözőségek okoznak nehézséget nekik majd a kapcsolatuk során.

Mindenesetre íme a részlet a sorozatból:




És jött egy másik videó is, na, ez viszont már sokkal érdekesebb:


1 megjegyzés:

  1. Egy részben egyetértek, de azért megvédeném a sorozatot egy kicsit. Nem vitát szeretnék nyitni melyik a jobb.
    (Ha jól tudom de lehet, hogy tévedek, nem használtatták volna a könyvbeli randit mert a bane krónikáknak nem vették meg a jogait. )

    A könyvekben és a sorozatban máshogy működik kicsit a kapcsolatuk, van ami a könyvekben, van ami a sorozatban jobb.
    A feszengős hangulatot én is hiányoltam, remélhetőleg kapunk egy kicsit belőle a következő részben. Meg kell hagyni CC annyira zseniálisan írta meg az első randit nem lehet felülmúlni.
    De figyelembe kell venni hogy a sorozatban már több mindenen keresztül mentek, egészen komoly beszélgetéseket folytattak. Azért ha oda figyel az ember ebbe is van elég sok "malecos" pillanat. pl. imádtam ahogy Alec szándékosan elvétette az ütést miután Magnus lenézett. Tipikus Alec, nem tud hazudni, annyira nyilvánvaló volt, Magnus pedig pontosan tudta mit csinál. Persze hogy zseniális játékos, az utolsó labda a flörtöléssel nagyon ott volt. Teljesen felkeltette Alec versenyszellemét, a végén szinte szikrázik közöttük a levegő. Ha másképp is, de igazán jó jelenet.

    Azt kiemelném, hogy a sorozatban Alec-nak nincs problémája azzal, hogy Magnus bi. Persze teljesen normális, hogy kételyei vannak a könyvben, mert Magnus idősebb, tapasztaltabb, sok embert szeretett előtte, de néhány megjegyzése a bifóbia határát súrolja. Ez az egyetlen ami nem tetszett eredetileg, amúgy imádtam az összes könyv jelenetüket, remélem viszont látunk néhányat. Főleg amikor Magnus véletlen mondja el Alec-nak hogy szereti. Az a legviccesebb és legjobb I love you jelenet a történelemben. Bár nem fűzök nagy reményeket hozzá, nem sok Malec jelenetet kaptunk egy az egyben vissza. Mondjuk az első könyvekben nem is sok volt...

    Az első évad tényleg gyengén indult, de sokat fejlődtek. A második őszintén élvezhető. Természetesen mindenkinek meg van a joga a saját véleményre, nem azért mondom, hogy neked is szeretni kell.
    Bocsi a sok dumáért, csak az érme másik oldaláról is kell néha vélemény. ^^

    VálaszTörlés