Breaking News

A Könyvmolyképzőnél érkezik a Heartless!

Az már régóta nagy kérdés a Merissa Meyer rajongók körében, hogy vajon mi lesz az írónő könyveinek magyar változatával. 

A Holdbéli krónikák sorozatot az Alexandra kezdte el megjelentetni, de láthatóan kevés sikerrel - miközben a sorozat kint igazi bestsellernek számít. Megkaptuk az eredeti borítós változatot, kemény kötésben, aztán egy új borítóval is próbálkoztak, ami kicsit "hamupipőkésebb". A második kötetet pedig már meg sem próbálták az eredeti, egyébként gyönyörű borítóval kiadni. 

Azóta eltelt néhány év, de a folytatásról egyelőre semmi hír. Nagy a csend. 

A mostani Alexandra botrány kapcsán került elő újra a kérdés, nem tervezi-e esetleg más kiadó megjelentetni a folytatást. Így merült fel Molyon egyből a Könyvmolyképző neve, ugyanis az utóbbi időben több olyan sorozatot is átvettek, amik eredetileg más kiadónál jelentek meg. 

Arra a kérdésre nem kaptunk választ, mi lesz vajon a Holdbéli krónikák sorsa, viszont egy szuper hírrel érkezett a Könyvmolyképző, ami talán a jövőre is reményt adhat: 

Egyelőre egy szuper hírrel szolgálhatunk. Legalábbis reméljük, számotokra is olyan örömhír lesz, mint számunkra:
Nálunk érkezik Marissa Meyer Heartless című regénye, ami Csodaországba kalauzolja az olvasót, egy nagyon izgalmas és magával ragadó történetben!

Tehát elhozzák nekünk ugyanis Marissa Meyer Heartlessét!

A Heartless az Alíz Csodaországban világába kalauzol, így az írónő ismét nem szakadt el a mesei gyökerektől, de ezúttal is képes teljesen egyedi történetet kreálni valami amúgy ismerősből. 


Catherine talán az egyik legkapósabb lány Csodaországban, és a nőtlen Király kedvence, de az ő érdeklődése más felé irányul. Tehetséges pék, és boltot akar nyitni, ahol ellenállhatatlan süteményeket kreálhat. De az édesanyja számára ez elképzelhetetlen cél egy olyan nő számára, aki akár királyné is lehetne. 
Egy királyi bálon, ahol Cath kezét minden valószínűség szerint megkéri a Király, a lány találkozik a jóképű és rejtélyes Jesttel. Életében először érez valódi vonzalmat. A Király vérig sértését és szülei mérhetetlen haragját kockáztatja titkos kapcsolatba kezdenek Jesttel.  
Cath elhatározta, hogy maga dönt majd a sorsáról. De egy varázslatban, őrületben és szörnyekben virágzó földön a sors talán más terveket tartogat.

Nincsenek megjegyzések